Φέρτε τις τιμές των ρολών ασφαλείας στα μέτρα σας

Τα ρολά ασφαλείας είναι κάτι που βλέπουμε σχεδόν σε όλα τα καταστήματα. Ειδικά όσες επιχειρήσεις βρίσκονται σε περιοχές με μεγάλη εγκληματικότητα ή στις οποίες γίνονται πολλά επεισόδια και καταστροφές, παρατηρούμε ότι τα ρολά πολλές φορές μπαίνουν σε ένα κατάστημα πολύ πριν αυτό ανοίξει.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι πολύ απλός: τα ρολά είναι το πιο αποτελεσματικό μέτρο ασφαλείας για ένα κατάστημα. Σε αντίθεση με την κάμερα και τον συναγερμό που απλά αποθαρρύνουν τους κλέφτες, τα ρολά τους κρατούν έξω από το κατάστημα και με άλλα λόγια, είναι ένα φυσικό εμπόδιο ανάμεσα στον κλέφτη και το κατάστημα.

Δεν είναι λίγοι όμως οι κάτοχοι επιχειρήσεων που αν και γνωρίζουν ότι τα ρολά καταστημάτων είναι απαραίτητα ή τουλάχιστον πολύ χρήσιμα για την επιχείρηση τους, είναι διστακτικοί απέναντι σε αυτή την επένδυση. Το κόστος είναι ο λόγος που συμβαίνει αυτό. Με άλλα λόγια, αυτό που τους κρατάει είναι το γεγονός ότι φοβούνται ότι θα χρειαστεί να ξοδέψουν πολλά χρήματα, τα οποία θα μπορούσαν να διοχετεύσουν σε τομείς που θα αποφέρουν κέρδη σχετικά άμεσα.

Ας δούμε λοιπόν μερικές συμβουλές σχετικά με τις τιμές ρολών για να κάνετε το κόστος όσο το δυνατόν μικρότερο και πιο προσιτό στο budget σας.

Δεν έχουν όλα τα ρολλά ασφαλείας τις ίδιες τιμές

Με μία απλή βόλτα στην αγορά της περιοχής σας θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν υπάρχει μόνο ένας τύπος ρολών. Είναι σίγουρο ότι θα προσέξετε ότι τα ρολά ενός καταστήματος δεν μοιάζουν και πολύ με αυτά άλλων καταστημάτων με τα ίδια ήδη. Σε γενικές γραμμές υπάρχουν τρία είδη ρολών: τα κλειστού τύπου, τα διάτρητα και τα ανοικτού τύπου. Για να βρείτε ελκυστικές και ασυναγώνιστες τιμές σε ρολά ασφαλείας καντε μια βολτα σε καταστηματα που φοράνε ρολά για να πάρετε μια γεύση πριν ξεκινήσετε να κάνετε την έρευνα σας

Σε γενικές γραμμές, οι δύο πρώτες κατηγορίες παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια αλλά εις βάρος της ορατότητας τους καταστήματος αφού αποτελούνται από λωρίδες χάλυβα. Τα ρολά ανοιχτού τύπου είναι στην ουσία ένα πλέγμα από βέργες χάλυβα. Τα ρολά των δύο πρώτων τύπων είναι πολύ πιο ακριβά από αυτά του πρώτου. Ακόμη και το πιο φθηνό ρολό είναι πολύ καλύτερο από το να μην έχει ένα κατάστημα καθόλου ρολά.

Κυνηγήστε τις προσφορές

Με μία απλή έρευνα στο Google θα δείτε ότι υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις που ειδικεύονται στα ρολά ασφαλείας, εννοείται λοιπόν ότι θα πρέπει να κάνετε μία έρευνα αγοράς πριν να καταλήξετε σε αυτήν με την οποία θα συνεργαστείτε. Είναι φυσικό λοιπόν να πάρετε πολλές προσφορές κατά την έρευνα σας και οι προσφορές αυτές μπορεί να είναι και πολύ διαφορετικές.

Για παράδειγμα, μια επιχείρηση μπορεί να συμπεριλάβει και την εγκατάσταση των ρολών ή ακόμη και την συντήρηση ή την επισκευή τους. Καλό είναι λοιπόν να πάρετε πολλές εκτιμήσεις και προσφορές εγγράφως και να τις μελετήσετε για να βρείτε την προσφορά που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και το budget σας.
Μην ανεβάσετε άσκοπα το κόστος

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, οι επιχειρήσεις που πουλάνε ρολά ασφαλείας έχουν σκοπό το κέρδος και άρα θα προσπαθήσουν να σας πουλήσουν ό,τι ακριβότερο έχουν. Το ακριβό όμως δεν είναι πάντα το καλύτερο για σας. Για παράδειγμα, τα ρολά κλειστού τύπου αν και προσφέρουν πολύ μεγάλη ασφάλεια δεν είναι μία καλή επιλογή για ένα κατάστημα που βασίζεται στην βιτρίνα του για να κερδίσει πελάτες, αφού θα την κρύψουν τελείως όταν θα είναι κλειστά. Επίσης, τα αυτόματα ρολά είναι απλά μία πολυτέλεια και τα πρακτικά οφέλη που παρέχουν πολλές φορές δεν δικαιολογούν τις ακριβές τιμές τους.

Ακόμη και αν σας γίνει μία προσφορά που σας φαίνεται καλή, θα πρέπει να την συγκρίνετε με τις ανάγκες σας και να δείτε αν όντως είναι η ιδανική για σας. Καλό θα ήταν λοιπόν να ενημερωθείτε για τα ρολά και τους τύπους τους. Με άλλα λόγια, θα πρέπει να έχετε μία καλή εικόνα των ρολλών από μόνοι σας πριν ξεκινήσετε την έρευνα αγοράς σας.

Τα ρολά ασφαλείας είναι απαραίτητα για κάθε κατάστημα. Η τιμή τους δεν πρέπει να σας αποτρέπει από την τοποθέτηση τους. Απλά σκεφτείτε ότι μία κλοπή θα σας κοστίσει πολύ περισσότερο από τα ρολά σας.

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: